Societat

tecnologia

Un altaveu dissenyat per resistir les aventures de tot l’estiu

L’Everboom d’Ultimate Ears està fet amb un 58% de plàstic reciclat

Ultimate Ears, la marca de Logitech especialitzada en àudio d’alta qualitat, ha presentat recentment l’Everboom, un nou altaveu portàtil que ofereix un so potent de 360° i que està preparat per resistir totes les emocions i activitats de l’estiu i més enllà.

No només perquè té una arquitectura acústica altament optimitzada que produeix fins a vint hores d’un so potent en una mida més portàtil que altres models, sinó perquè està dissenyat per a l’aventura. L’Everboom és resistent a l’aigua, a la pols, el pots tirar a la piscina sense problema perquè flota i també suporta l’impacte de petites caigudes.

“Els nostres usuaris porten vides actives que necessiten una banda sonora tan versàtil i resistent com les seves diverses activitats” explica Jonah Staw, director general d’Ultimate Ears. L’aparell ve amb un mosquetó que permet enganxar-lo a motxilles i d’altres objectes per assegurar-lo i és perfecte per a l’ús a l’exterior: el bluetooth té un abast de 55 metres i té un mode de reproducció a l’aire lliure que incrementa el so per oferir greus potents i optimitzar l’àudio quan no hi ha parets a prop.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia