Societat

Creen “Orgull de Noguera” per fomentar l’estima dels joves cap a la comarca

L’oficina jove de la comarca distribueix samarretes amb el lema

La campanya es personalitza també amb el nom de tots els municipis noguerencs i serà la imatge del nou Carnet Jove comarcal que s’estrenarà a l’octubre

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha impulsat la creació de la seva nova imatge de marca, que porta per títol “Orgull de Noguera”, amb l’objectiu d’impulsar el sentiment de pertinença del jovent a la comarca i el seu municipi. La nova marca corporativa s’ha traduït, entre d’altres iniciatives, en la confecció de samarretes amb la frase estampada “Orgull de Noguera” i també amb la mateixa frase en què es substitueix el nom de la comarca pel de cadascun dels pobles de la Noguera, com ara, per exemple, “Orgull de les Avellanes i Santa Linya” o “Orgull de Ponts”. Les samarretes personalitzades per pobles es distribuiran en els propers dies gratuïtament entre els i les joves de tota la comarca, amb la intenció que les llueixin als actes populars més importants del seu municipi, com la Festa Major o la Nit Jove.

Imatge del nou Carnet Jove comarcal

La nova imatge de marca “Orgull de Noguera” també ha servit per il·lustrar la campanya de difusió del nou Carnet Jove de la Noguera, que es preveu posar en funcionament el proper mes d’octubre. El lema apareixerà a la part superior del carnet de descomptes comarcal per a joves impulsat per la Generalitat. Així mateix, s’han confeccionat diferents suports promocionals, com ara expositors enrotllables, o un recull de les Nits Joves d’estiu dels diferents municipis de la comarca amb el nou lema corporatiu. La iniciativa té la intenció de fomentar l’arrelament i l’estima del jovent cap a la seva comarca i també cap al seu poble, així com d’il·lustrar que s’ha d’estar orgullosos/es de ser d’on som i perquè ser jove, de poble i de la Noguera és un triple motiu d’orgull. La marca “Orgull de Noguera” ja es va poder veure durant la passada edició de Fira Q de Balaguer, on l’Oficina Jove de la Noguera va ser present per donar a conèixer el Carnet Jove a les empreses de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia