Societat

successos

Desmantellen una plantació de 1.369 plantes de marihuana a l’Alt Urgell

Localitzada en una zona muntanyosa i aïllada de Fígols i Alinyà

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació de 1.369 plantes de marihuana a Fígols i Alinyà (Alt Urgell) i han detingut sis homes d’entre 23 i 33 anys que es trobaven al lloc durant l’actuació policial acusats d’un delicte contra la salut pública i per pertinença a grup criminal. La plantació desmantellada estava ubicada en territori muntanyós i aïllat del municipi, on només s’hi podia accedir a peu. Durant l’escorcoll, els agents també van comissar 76 quilos i mig de capdells de marihuana ja assecats. En el marc de la investigació, els agents van detectar que la plantació comptava amb una zona on es cultivaven les plantes i un segon espai ocult entre el bosc amb una cuina, menjador i tendes per dormir.

L’operatiu de desmantellament va comptar amb efectius de l’ARRO, la Unitat d’Investigació i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Seu d’Urgell.

Els agents van detectar que el moment òptim de recol·lecció de la plantació seria en els propers dies, degut a l’estat de creixement de les plantes que es van destruir in situ.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia