Societat

Blanes viurà dissabte la 25a Trobada Gegantera

Blanes viurà dissabte la ‘fal·lera gegantera’ amb tota la seva intensitat amb la XXV Trobada Gegantera. Després que tot just fa dos mesos aquesta ciutat ja va vibrar intensament amb l’inici de la 30a Vila Gegantera de Comarques Gironines, ara arriba aquest esdeveniment gaudit sobretot per la canalla i famílies senceres.

L’activitat s’encetarà a les cinc de la tarda, amb la plantada al Passeig de Mar dels diferents components que participaran a la trobada. En total, hi haurà sis grups. A banda dels gegants, gegantons i capgrossos de la Colla Gegantera de Blanes, també s’hi ha convidat la Colla Gegantera de la Cellera de Ter, la Colla Gegantera d’Aiguafreda, la Colla Sant Andreu de Llavaneres, l’Esbart Joaquim Ruyra i els Esparriots, grallers del Baix Llobregat.

A partir de les sis de la tarda començarà la cercavila des del Passeig de Mar, enfilant Carrer Ample a munt per continuar pel Carrer Raval Sud, Muralla, Doctor Xavier Brunet, S’Auguer i, finalment, la Plaça dels Països Catalans. Un cop arrenglerats en aquest espai, hi haurà els ‘Balls de Gegants’ de les diferents colles, tancat amb el ‘Ball dels Vescomtes’, és a dir: els gegants de Blanes, en Gastó i na Caterina.

La XXV Trobada Gegantera de Blanes continuarà amb el lliurament d’obsequis per a les colles, així com amb els parlaments oficials. El darrer tram de la festa, reservat per a les colles i les entitats participants, serà un sopar de germanor que tindrà lloc en aquest mateix indret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia