Societat

Intervenen un miler d’articles falsificats en dues botigues del Portús

Una operació conjunta de la Policia Local de la Jonquera, la Policia Nacional, la Guardia Civil i els Mossos d’Esquadra va permetre intervenir 999 peces de roba i complements falsificats en dues botigues del barri fronterer del Portús. El valor del material decomissat és de 224.940 euros. En la inspecció es van aixecar fins a sis denúncies als responsables dels establiments: dues per tenir treballadors en situació irregular, dues per tinença de substàncies estupefaents i dues per un presumpte delicte contra la propietat industrial.

“Aquesta operació és un clar exemple del compromís de les nostres forces de seguretat davant de possibles activitats delictives. Estem totalment dedicats a garantir la seguretat i el benestar de la nostra comunitat i reforcem el compromís de la policia amb la resposta immediata”, assegura el tinent d’alcalde de la Jonquera i regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Medinilla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia