Societat

El BUS 30’ ha transportat 25.903 passatgers a les platges aquest estiu

El BUS 30’ ha traslladat 25.903 persones entre Palafrugell i les platges de Llafranc i Calella de Palafrugell durant els mesos de juliol i agost. Aquest servei, que s’ha estrenat aquest estiu, ha facilitat la connectivitat entre el centre i aquests nuclis costaners i ha ajudat a descongestionar el trànsit i rebaixar els problemes d’aparcament.

La dada suposa una mitjana de més de 400 persones al dia, fet que confirma la bona acollida de la iniciativa i la previsió que en un futur es pugui consolidar gràcies a l’equilibri entre funcionalitat, preu i qualitat del servei. Juli Fernández, alcalde de Palafrugell i regidor de Mobilitat, ha fet una bona valoració d’aquest servei: “Les bones xifres d’usuaris del BUS 30’ aquest estiu reafirmen la nostra voluntat de dotar al municipi de més transport públic i de millorar la connectivitat entre el centre i els nuclis. L’èxit d’aquest prova pilot ens encoratja a seguir treballant per trobar la fórmula que l’estiu vinent ens permeti connectar Palafrugell amb Calella, Llafranc i Tamariu, amb un servei que afavoreix tant els residents, que van a la platja o a treballar, com als visitants”.

El BUS 30’ va entrar en funcionament el dilluns dia 1 de juliol i ha estat operatiu fins al passat dissabte 31 d’agost, cada dia de les 7.30h del matí a les 23.15h, connectant Palafrugell amb les platges de Calella i Llafranc amb una freqüència de 30 minuts. El servei estava concebut com un bus ràpid amb un circuit circular amb parades a la rotonda de la plaça d’Europa, al carrer Barris i Buixó 33, davant dels Ametllers, i al final de l’autovia del Mar, a la parada de bus ubicada a la plaça Doctor Trueta, entre Calella de Palafrugell i Llafranc. El consistori informa que l’estiu que ve té l’objectiu d’ampliar el servei fins a Tamariu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia