Societat

Societat

Mor Josep Maria Farré i Sogas, tècnic de l’emissora Sarroca Ràdio

Persona molt activa i col·laboradora del poble de Sant Martí Sarroca

El veí de Sant Martí Sarroca, Josep Maria i Sogas, va morir dijous, a l’edat de 61 anys, segons va revelar el mateix Ajuntament. La cerimònia de comiat va tenir lloc, dissabte, a l’església del poble.

Farré treballava com a professional de la reparació d’aparells electrònics i d’antenes de televisió. Per altra banda, era tècnic de l’emissora Sarroca Ràdio des de la seva fundació, feia retransmissions esportives a Ràdio Vilafranca i escrivia cròniques al butlletí local El Martinet. En els darrers dos anys va fer el salt al teatre professional com a tècnic de la gira de la comèdia Cunyades de Ramon Grau. Però pel que realment era una persona molt coneguda tant a Sant Martí Sarroca com a la resta del Penedès era perquè col·laborava en diverses entitats locals i participava donant un cop de mà, en gairebé qualsevol acte que s’organitzés al municipi. Per exemple, ell era qui solia encarregar-se de muntar la sonorització dels esdeveniments, qui avisava de l’arribada dels Reis d’Orient, qui feia d’apuntador a les obres de teatre, o qui feia d’animador, ja fos cantant les alineacions de la UE Martinenca, com la de presentar les festes de l’Ajuntament, entre moltes altres tasques.

Segons el digital el3devuit, l’església de Santa Maria de Sant Martí Sarroca va quedar petita davant l’allau de persones que van voler-se apropar en el seu comiat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia