Societat

L’Espai Gironès i el CB Salt signen un nou acord de col·laboració

L’Espai Gironès i el Club Bàsquet Salt han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de sumar sinergies a favor del territori. Aquest acord se suma als que el centre comercial ja té en marxa amb diferents entitats esportives. L’objectiu és seguir donant suport al club, que l’any passat es va incorporar a la Tercera FEB (abans Lliga EBA). L’acte de signatura del conveni, que s’ha dut a terme a l’Espai Gironès, ha anat a càrrec del president del CB Salt, Albert Maruny, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

Segons s’especifica en el conveni, l’Espai Gironès, que aportarà un col·laboració econòmica, tindrà presència als pantalons de l’equipament i a les samarretes d’entrenament que es duran als partits del club, així com a la pista poliesportiva de Salt. També es programaran accions amb l’equip al centre comercial i hi haurà presència i es farà difusió de marca a les xarxes socials del club i en d’altres suports publicitaris.

“Estem molt contents de poder aportar el nostre granet de sorra perquè una entitat saltenca, en aquest cas el Club Basquet Salt, pugui seguir fent passes endavant. L’arrelament i col·laboració amb el territori forma part de l’ADN de l’Espai Gironès i en aquest cas encara més per tractar-se del municipi on estem implantats” ha indicat Pau Jordà.

“És d’especial importància per a nosaltres tornar a comptar amb la col·laboració de l’Espai Gironès com a patrocinador de l’equip de Tercera FEB. Ens enorgulleix poder dir que les grans empreses de Salt, com l’Espai Gironès, es comprometen amb el projecte esportiu i social que duem a terme. La seva implicació reforça la nostra missió i ens motiva a continuar treballant en aquesta línia”, ha manifestat Albert Maruny.

L’Espai Gironès col·labora amb un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn com són el Festival Temporada Alta o el Teatre de Salt, i porta a terme les campanyes solidàries de Nadal i d’altres accions similars, a més de convenis de col·laboració amb clubs esportius. Aquesta acció s’emmarca dins aquest context de compromís amb les terres gironines i els seus habitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

trànsit

Primera prova de límit de velocitat a 100 km/h a l’autopista AP-7

barcelona
medi ambient

La temperatura del mar cau un grau però continua estan en dígits de rècord

barcelona
EMRPESA

150 empreses de Móra la Nova opten a les ajudes del fons nucelar

barcelona
EDUCACIÓ

Abans i després de Louis Vuitton

barcelona
societat

La Vall de la Muga es reivindica amb un festival inèdit

albanyà/sant llorenç de la muga
societat

Un polèmic rec frena la construcció de l’institut escola de Verges

VERGES

66 entitats han evitat malbaratar 130.000 àpats amb el projecte Recooperem del Vallès

TERRASSA
societat

Demà comencen els talls de circulació per ampliar les zones de vianants

girona

EL Palau d’Anglesola reclama la passarel·la sobre l’A-2 anunciada el 2022

EL PALAU D’ANGLESOLA