Societat

El bus llançadora gratuït s'estrena amb 1.260 passatgers

El bus llançadora gratuït que durant el mes d’agost va unir Calonge amb Sant Antoni va traslladar 1.260 passatgers. Aquest servei, que s’estrenava com a prova pilot, el va operar l’empresa experta en mobilitat de persones Moventis. Durant el mes de servei, es va oferir un recorregut diari entres les 17.15 i les 20.15 hores amb sortida a la plaça de Catalunya i parada en una desena de punts, inclosos el centre de Calonge i les principals zones d’allotjaments turístics.

“La valoració és positiva, sobretot perquè les llibreries i els negocis del centre de Calonge han notat un augment de l’afluència de gent durant les tardes d’agost”, valora Albert Ros, regidor de Turisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. “El resultat del servei ha estat del tot satisfactori i ha posat de manifest una demanda que feia anys que existia”, manifesta Enric Gimeno, gerent de Moventis Sarfa.

El consistori i l’empresa han informat que, amb vista a l’estiu que ve, es faran modificacion per poder oferir un millor servei. Entre d’altres, es variaran els horaris per adaptar-se a les necessitats dels passatgers. En concret, el servei començarà i acabarà una hora més tard. També es treballarà per promoure el bus llançadora entre els turistes del càmping.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia