Societat

Societat

Mor Joan Carles Grau, director tècnic de Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria

Va aconseguir reflotar la companyia en un moment de debilitat

El director tècnic i ànima de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria, Joan Carles Grau Muxella, va morir diumenge, a l’edat de 51 anys, a causa d’una parada cardíaca. Segons destaquen els mitjans andorrans que han donat la notícia, es tractava d’una persona molt estimada, propera i implicant tant amb els usuaris com amb les institucions i els organismes públics del país.

S’havia format com a enginyer de telecomunicacions a Perpinyà, va treballar un temps a Barcelona i a continuació es va incorporar a la Mútua Elèctrica. Aquesta s’encarregava de generar, distribuir i vendre l’electricitat de la zona. A inicis del nou segle, l’empresa va passar per un moment de feblesa. Van necessitar un responsable tècnic que ajudés a reestructurar-la, i Joan Carles Grau va ser l’escollit. De seguida va elaborar un pla ambiciós perquè en tres anys la distribuïdora quedés actualitzada i recuperada del tot, i així ho va fer.

Més enllà de l’empresa va ser un dels grans impulsors de les petites centrals elèctriques i va promoure l’associació d’entitats del sector energètic (AESE) que aglutina les mútues parroquials de l’electricitat. També va estar vinculat al consell d’administració de Financera d’assegurances.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia