Societat

societat

El govern vol anar de la mà del professorat per desenvolupar el conveni amb l’OCDE

La portaveu del govern, Sílvia Paneque, ha allargat la mà a la comunitat educativa per desenvolupar “de forma consensuada” el conveni que l’executiu vol signar amb l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) per millorar els resultats educatius. En la roda de premsa posterior al consell executiu, Paneque ha apuntat que el departament d’Educació iniciarà aquesta setmana les converses amb l’OCDE amb l’objectiu de fer “efectiu” un acord que pretén, ha dit, incorporar “l’experiència” i el “coneixement en l’àmbit internacional” de l’organisme per “revertir” els resultats educatius.

És un camí amb recorregut. Segons recull l’ACN, la portaveu del govern ha admès que “la situació no es revertirà en un curs” i que s’hauran “d’anar incorporant millores en els diferents cursos escolars”. En el conveni amb l’OCDE, el govern ha afirmat que vol “prioritzar” la implantació d’eines i recursos per millorar el rendiment de l’alumnat en competències bàsiques com la lectoescriptura, les matemàtiques o el raonament científic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia