Societat

Denuncien una agència de viatges de Mollet per una presumpta estafa en la venda de bitllets d’avió

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de la Llagosta han rebut dues denúncies per presumpte estafa per part d’una agència de viatges de Mollet del Vallès, segons ha confirmat l’ACN. Es tracta de l’agència Sol Guaraní, que gestiona vols amb el Paraguai. Els afectats haurien hagut de pagar bitllets d’avió de la seva butxaca després que els seus passatges no corresponguessin amb els vols contractats. En declaracions a TV3, la propietària de l’agència ha detallat que les situacions viscudes pels clients afectats poden produir-se en temporada alta i que estan treballant perquè recuperin els seus diners, amb un termini de devolució que pot arribar a l’any.

La policia ha detallat que les dues denúncies que s’han registrat a la regió policial metropolitana nord són de gener i març. Els afectats van haver de pagar 6.300 euros i 2.800 euros, respectivament, per poder tornar a Catalunya des de Paraguai. En el primer cas, en arribar a l’aeroport del Prat es van trobar que no existien passatges al nom dels quatre viatgers que tenien el vol contractat, i en tornar a Mollet els en van proporcionar de nous. El segon problema el van trobar en el viatge de tornada, quan a l’hora de fer escala a Brasil els van dir que no hi havia cap passatge amb els seus noms, i es van veure obligats a comprar nous bitllets.

En el segon cas denunciat, els dos afectats volaven de tornada a Catalunya, però el vol havia canviat de dates. En la seva explicació, han detallar que l’agència no els havia advertit de la modificació, i que van haver de comprar passatges nous.

La propietària de l’agència, que fa 8 anys que és oberta a Mollet, ha detallat que aquestes situacions es poden experimentar en èpoques de temporada alta, però que treballen per resoldre els problemes que han tingut els afectats perquè puguin recuperar els diners pagats de més. En aquest sentit, ha apuntat que el retorn dels diners pot trigar fins a un any, i que alguns clients que també han patit afectacions similars han seguit confiant amb els seus serveis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia