Societat

societat

Una empresa francesa compra el Gnomo Park de Lloret de Mar

El conegut parc d’oci infantil Gnomo Park, situat a Lloret de Mar i gestionat durant més de vint-i-cinc anys per una família de Blanes, ha estat venut per jubilació sense continuïtat. Els nous propietaris, Compte Experiences, SL, és una societat francoespanyola que té per objectiu modernitzar i potenciar el parc, mantenint-ne l’essència i el respecte per l’entorn natural.

Gnomo Park, que es va inaugurar per primera vegada el 28 de març de 1998, és un espai de referència en l’oci familiar a la Costa Brava, ofereix activitats per a totes les edats, amb atraccions com piscines amb jocs d’aigua, un vaixell pirata, llits elàstics, pista de bitlles, minigolf i circuits d’aventura com el Troll Aventura i paintball..

Aquest parc té un terreny de 35.000 metres quadrats i és estratègicament a peu de carretera entre Blanes i Lloret de Mar, on circulen més de cinc milions de vehicles a l’any. També disposa d’un ampli restaurant, sales per a festes, cafeteria amb terrassa i un grandiós aparcament.

“Els nous titulars volen seguir l’exemple de l’anterior propietat, que va saber mantenir l’essència natural del parc i consolidar-lo com una referència d’oci a la regió, respectant i cuidant el seu entorn”, explica l’advocat Enric Bach, intermediari en aquesta operació de compravenda i d’altres portades a terme per empreses franceses a la demarcació gironina.

El parc d’aventures, que va tancar les seves portes aquesta temporada d’estiu mentre es gestionava el canvi de propietat, vol consolidar clients amb inversions i millores al parc, que reobrirà de nou l’estiu de 2025. En aquest sentit, la reobertura del parc temàtic comportarà nous llocs de feina per als veïns de la zona.

LA XIFRA

35.000
metres quadrats
és la superfície que té Gnomo Park de Lloret de Mar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia