Societat

la crònica

El festival alternatiu més ecològic

El Lloret Drone Festival es va consolidant com un espectacle imprescindible del municipi, on un centenar de famílies aprofiten l’avinentesa per passejar a vora de mar en aquesta (ja fresca) nit d’estiu, gairebé tardor. Aquesta proposta sembla que ha agradat i va arribar el 2021 al poble per quedar-se, però encara busquen la fórmula ideal per portar-ho a terme. Van començar fent l’exhibició cada divendres durant l’agost i, enguany, han sigut dos dies, ahir i aquesta nit.

A vegades menys és més, i la platja estava plena de gom a gom, amb nens de totes les edats entusiasmats intentant descobrir les formes geomètriques i imaginant-ne d’altres. Tot és possible, sobretot si no ets davant mateix de la zona aconsellada per veure la funció: fora d’allà hi has de posar imaginació, i els assistents deien que s’haurien d’estudiar millor quin lloc del passeig seria més adient per arribar bé tot el públic. Potser hauria sigut un encert fer-ho al llarg de la platja Gran de Lloret, lateralment. Per la seva banda, algun dels adults va aplaudir més quan un dels drons va caure a l’aigua, animant als nens també a fer-ho. Sempre hi ha gent per a tot. Sigui com sigui, grans i petits van gaudir de l’espectacle visual que va oferir Flock Drone Art, que van fer dansar dos-cents drons amb moviments suaus i harmoniosos, gairebé amb vida pròpia. Una exhibició estètica i que sorprèn sense sorolls estridents i sense embrutir l’ecosistema, per tant, una opció més ecològica i que fa les delícies d’aquells que també els hi agrada el focs artificials.

L’aposta de l’Ajuntament de Lloret de Mar amb aquest espectacle sembla un encert: atrau un target més familiar i els restaurants i locals del centre estaven atapeïts, una petita mostra que un altre Lloret és possible i que el poble té molt més a oferir fora de la típica imatge que es té del municipi. Només han d’acabar de trobar la millor manera per poder delitar-se d’aquesta funció, en el millor lloc per fer-ho. Roma no es va fer en un dia, tot porta el seu temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Denuncien en sis mesos 61 persones per infraccions amb patinet elèctric

palafrugell
Societat

Investiguen la performance que simulava una processó a Tortosa per suposada ofensa religiosa

Tortosa
infraestructures

Aprovat definitivament el traçat per desdoblar l’N-2 fins a Pont de Molins

figueres
successos

Detenen dos ocupants d’un cotxe carregat amb 36,9 quilos de marihuana

blanes
salut

Argentona tanca les dutxes de la zona esportiva per un focus de legionel·la

argentona
obituari

Núria Pagès Estañol

Societat

Més Guàrdia Urbana al centre i als espais de festa durant la Mercè

Barcelona
societat

Demanen al jutjat que una casa de colònies es pugui fer servir com a centre de menors

foixà

Impulsen un nou model de pesca recreativa més sostenible al litoral gironí

GIRONA