Societat

S’estrena una app per facilitar l’accés a la informació municipal

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha posat en marxa una app que permet accedir a la informació municipal amb un clic, visualitzar l’agenda amb les activitats del municipi o consultar les notícies. L’aplicació Cassà Connecta es pot trobar a les principals plataformes de descàrrega, per a dispositius IOS i Android, i també a l’enllaç directe cassa.cat/cassaconnecta.

L’aplicació oficial, que s’ha obert aprofitant la proximitat de la Fira de Santa Tecla, és un canal de comunicació addicional i complementari a la resta de canals, com el web i les xarxes socials. Permet accedir a les informacions més pràctiques de forma fàcil i immediata, integra l’agenda municipal, les notícies destacades i les inscripcions als cursos municipals de l’Escola d’Art i de Música entre altres.

Aquest nou canal presenta tres seccions principals, amb les notícies destacades a la capçalera, els pròxims esdeveniments de l’agenda i a la part central de la pantalla presenta uns botons amb accessos directes als “recursos” que permeten consultar el programa de Santa Tecla, la farmàcia de guàrdia, la reserva d’entrades als actes municipals o els horaris de la deixalleria municipal a tall d’exemple.

A més dels recursos de la pantalla principal, també es pot accedir a més informació a una pantalla secundària com el directori de comerços, la web de la piscina municipal o escoltar Ràdio Cassà.

L’APP és una eina que, a banda d’oferir informació de manera accessible, també permetrà rebre avisos sobre actualitzacions de l’estat de la via pública, talls de carrers, etc. A més. la versatilitat de l’aplicació ofereix la possibilitat d’ampliar els recursos disponibles, en funció de les necessitats del municipi, així quan s’implementi el Porta a Porta aquest canal disposarà del calendari de recollida de residus de forma visual i pràctica.

La regidora de Comunicació, Sílvia Simon, apunta que “la voluntat d’implementar aquest nou canal de comunicació respon a la necessitat de facilitar la informació directa i accessible per a tothom, de forma entenedora i que promogui la participació de la ciutadania de la vida municipal”. En les pròximes setmanes s’oferiran sessions presencials per facilitar el coneixement i la descàrrega de l’aplicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia