Societat

Societat

Reus prestarà serveis funeraris a Salou, Vila-seca i Constantí

El ple aprova la constitució de la societat mercantil pública de caràcter supramunicipal Funecamp Serveis Funeraris Municipals, SA.

L’Ajuntament de Reus ha aprovat definitivament en la sessió plenària d’aquest divendres la constitució de la societat mercantil pública, de caràcter supramunicipal, Funecamp Serveis Funeraris Municipals. Es preveu que en els propers mesos començarà a prestar serveis funeraris als municipis de Reus, Salou, Vila-seca i Constantí. Es posarà en marxa quan es faci la transmissió del capital social, l’atorgament d’escriptura pública de constitució de la societat i la inscripció al registre mercantil i al registre del sector públic local de Catalunya, entre altres tràmits. Funecamp operarà en règim de concurrència amb els operadors privats i vol garantir “un tracte ètic, de qualitat i de preu accessible”. Amb la creació de la funerària es consolida, segons el consistori, un espai metropolità de “cohesió i acció conjunta” amb els municipis de l’entorn per rendibilitzar els recursos i donar un millor servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia