Societat

religió

Acte interreligiós en motiu de la Copa Amèrica

El dia 26 es farà un acte al Centre Patriarca Abraham organitzat per l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona i el Grup de Treball Estable de Religions

El dijous que ve, 26 de setembre, i en el marc de la Copa Amèrica de vela, l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Oficina d’Afers Religiosos i juntament amb el Grup de Treball Estable de Religions (una taula de treball amb responsables de les principals religions que hi ha a casa nostra), ha organitzat la trobada interreligiosa “Una ciutat, moltes veus. Celebració interreligiosa Copa Amèrica Barcelona”, que és com s’ha batejat aquesta trobada es farà a partir de les cinc de la tarda al Centre Patriarca Abraham, la parròquia que es va construir a la Vila Olímpica en motiu dels Jocs Olímpics amb la intenció que fos per a celebrar-hi els actes religiosos de diferents creences. El del dia 26 serà un esdeveniment té per objectiu donar reconeixement i visibilitat a la Barcelona plural, rica i diversa, i també a la Barcelona acollidora i oberta.

La trobada interreligiosa girarà entorn de la reflexió i la música. Persones vinculades a diferents comunitats religioses de la ciutat reflexionaran sobre textos propis de diverses tradicions religioses que s’han inspirat al voltant de la creació, de l’aigua i del mar com a elements simbòlics. L’acte comptarà amb l’acompanyament de diverses peces musicals interpretades per Burruezo & Nur Camerata.

Abans de l’acte interreligiós, les persones assistents podran seguir una jornada destacada de la competició des d’un escenari privilegiat a l’edifici de l’Hospitality de l’America’s Cup, al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona de les 14 h a les 16 h.

Per assistir a aquest acte interreligiós cal inscripció prèvia a https://inscripcions.barcelona.cat/una_ciutat_moltes_veus-ca/.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia