Societat

Societat

Inundacions a l’Ametlla de Mar

El Servei Català de Trànsit informa que la carretera N-340 està tallada en tots dos sentits de la marxa a l’Ametlla de Mar a causa d’unes inundacions. Fortes pluges estan afectant la zona del Baix Ebre. Enregistraments d’usuaris de xarxes socials mostren tota una cascada d’aigua caient sobre la carretera i carrers inundats a la zona del port .

Des de les onze de la nit de divendres, els Bombers de la Generalitat han atès 63 avisos pel temporal. L'Ametlla de Mar ha estat el municipi amb més incidències d'aquestes darreres hores. Al carrer de la Cala Pepo s'hi ha produït un despreniment de roques.

El 112 ha rebut fins a les dotze del migdia d’aquest dissabte un total de 241 trucades per 173 expedients relacionats amb l’alerta d’inundacions, principalment des del Tarragonès (98) i el Baix Camp (50), especialment a Salou, Vila-seca, Reus, Barcelona i l’Ametlla de Mar.

Els Bombers ja van haver d’actuar dijous a l’Ametlla arran dels xàfecs que es van registrar. Van assistir els 3 ocupants d’un cotxe aturat a l’entrada de Les Tres Cales per l’acumulació d’aigua i van revisar els accessos a Calafat i Sant Jordi d’Alfama per descartar vehicles atrapats. Justament a Calafat s’han registrat aquest dissabte inundacions dins d’un túnel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia