Societat

Tortosa dedicarà 370.000 euros a la construcció de les llars d’infants

Els fons procedeixen de la Diputació de Tarragona

L’Ajuntament de Tortosa té previst destinar 370.000 euros dels 1,3 milions que la Diputació de Tarragona preveu destinar a la capital del Baix Ebre per a la construcció de llars d’infants municipals. En concret, enguany es dedicaran160.000 euros a finançar la construcció de la llars d’infants de Ferreries i 210.000 euros a la del Temple.

Així ho ha avançat avui el govern municipal que, d’acord amb una informació de l’ACN, en el ple extraordinari del pròxim dijous preveu aprovar la planificació definitiva per executar els recursos del Pla ImpulsDipta entre 2024 i 2027.

Pel que fa a les actuacions del programa de transició ecològica, l’Ajuntament rebrà una subvenció de 196.114,83 euros per la instal·lació de sistemes fotovoltaics a equipaments municipals, mentre que el 2025 s’invertiran 220.000 euros en obres i adquisicions en vials, serveis, instal·lacions o equipaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia