Societat

Societat

Mor Antoni Dalmau, exregidor de Parets del Vallès

Responsable de la reforma de la plaça de la Vila

L’exregidor de l’Ajuntament de Parets del Vallès, Antoni Dalmau va morir dijous, als 70 anys, segons ha informat el digital local Somparets.cat.

Va formar part de la primera candidatura que va guanyar unes eleccions municipals a Parets del Vallès, Unió d’Esquerres, i fins a l’any 1985 va exercir de regidor. Durant aquests anys va assumir les regidories d’Urbanisme, des d’on va impulsar la reforma de la plaça de la Vila, i la de Medi Ambient. L’any 2017 va formar part del manifest que van fer una llarga llista d’exregidors del municipi en favor del referèndum del Primer d’Octubre. També es va implicar activament en el suport als presos polítics i exiliats.

En l’àmbit associatiu va entrar a formar part de la Colla de Gegants, Grallers i Bestiari, i fins a l’actualitat es va mantenir en actiu. En el poble veí, Montornès del Vallès, es va implicar en la comparsa del Carnestoltes i amb la figura del Bou de Montornès, el qual fa d’emissari del Carnaval.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia