Societat

Engeguen una campanya per “salvar” l’estació de tren de Vilanna

Veïns de Bescanó, Vilanna, Bonmatí, Sant Julià de Llor i Anglès, així com diverses entitats de la zona, com l’Ateneu Republicà de Bescanó, han portat a terme una recollida de firmes per reclamar a les institucions que arreglin l’estació de Vilanna. Amb el lema ‘Perdre el tren i l’estació. Salvem l’estació de Vilanna’, els promotors de la campanya presentaran divendres a l’Ateneu de Bescanó més de 900 signatures per demanar que es faci una restauració de l’antiga estació, “en cap cas volem que es tiri a terra per fer-ne una de nova, com van fer amb la de Bescanó”, explica Narcís Ruhí, de l’Ateneu, i afegeix: “el que volem és que es mantingui la seva essència i es faci un manteniment perquè no s’esfondri”. Aquesta estació és l’última que queda del mític trajecte del tren d’Olot.

Per tot això, divendres 27 de setembre a les 20 h han organitzat un acte a l’Ateneu Republicà de Bescanó, amb polítics municipals convidats, per poder entregar aquestes firmes i intentar aconseguir un compromís per preservar una part de la història.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia