Societat

societat

Alerten del risc de la senyalització incorrecte d’una benzinera en desús a la ronda de Sant Pau

La Sindicatura de Greuges de Barcelona ha demanat al consistori que l’actualitzi ja que “perill i confusió”

Tot i que fa almenys sis anys que la benzinera de la ronda Sant Pau de Barcelona no funciona, encara es manté la senyalització viària específica per aquest tipus de serveis. La Sindicatura de Greuges de Barcelona s’ha dirigit d’ofici al consistori perquè l’actualitzi “el més aviat possible” ja que “causa situacions de perill i confusió”. En concret, hi ha un carril bici de doble sentit a més d’un de circulació esquerra de la ronda. Segons el síndic de greuges, David Bondia, “la situació de perill és absolutament innecessària” i ha reclamat que es facin canvis “independentment de la retirada del quiosc de la benzinera”.

L’afectació se situa en el tram de la ronda de Sant Pau entre els números 17 i 39, gairebé amb l’encreuament amb el carrer del Marquès de Campo Sagrado. Segons el síndic es produeix un estretament del carril bici perquè els vehicles estacionen en l’antiga zona on es dispensava la benzina, han desaparegut elements de cautxú que separen el carril bici i la calçada, hi ha una reixa al paviment que servia per colar les restes de benzina vessades i la senyalització viària no té funcionalitat i genera confusió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia