Societat

Societat

Reclamen mesures contra l’augment de robatoris al camp

Una desena de tractors de Revolta Pagesa es concentren davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Reus

Una desena de tractors, convocats per Revolta Pagesa, s’han concentrat aquest divendres davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Reus per reclamar solucions “estructurals” per aturar els robatoris al camp. Durant unes tres hores han tallat un dels carrils de la carretera d’Alcolea del Pinar. La majoria dels agricultors han patit robatoris. “La gent gran diu que no havien vist mai aquest nivell de robatoris, roben des de collites, maquinària i eines, és inviable”, ha afirmat Ramon Rojo, delegat del Camp de Tarragona de Revolta Pagesa. En aquesta línia, els pagesos demanen un enduriment de la legislació perquè robar estigui més penat. “Reclamem mesures reals, que canviïn les lleis perquè la gent quan robi els hi surti més car i els que els hi compren igual, els compradors estan organitzats amb els lladres i són com una banda organitzada, han de tenir una pena més gran”, ha exigit Rojo. També demanen que la policia catalana tingui més recursos i han denunciat que han patit agressions i intimidacions per part dels lladres.

Com a exemple, Rojo ha explicat el robatori de més de mil quilos de préssecs que s’acabaven de sulfatar. “Tenen un termini de seguretat de catorze dies un cop les ensulfates, que nosaltres sempre respectem, més de mil quilos no són per consum propi, han posat al mercat un producte que no ha complert amb totes les garanties sanitàries”, ha lamentat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia