Societat

La Vall d’en Bas

Itinerari per conèixer i tastar la producció agroalimentària local

El Grup Motor Alimentem la Vall organitza el proper 27 d’octubre una nova edició del Tasta la Vall amb el suport de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, el grup excursionista local Geca, la Diputació i el Ministeri per a la Transició Ecològica. Amb un recorregut de 8 quilòmetres i 150 metres de desnivell, els participants tindran l’oportunitat de visitar algunes de les finques agrícoles i ramaderes i restaurants del poble de Joanetes i podran conèixer de primera mà els processos que, cada dia, fan els professionals de l’agricultura i la ramaderia per elaborar aliments de qualitat.

Els tastos que tindran lloc al llarg d’aquesta passejada gastronòmica inclouran productes com la mel, la carn ecològica, el formatge i les verdures de temporada, entre d’altres, elaborats per projectes que treballen per conservar el patrimoni agrícola i ramader de la zona. Es podrà visitar el Mas Grabolosa, on es practica una ramaderia ecològica; Mel Puigsacalm, un petit apicultor que treballa de manera artesanal; el Ferrés, dedicada a la producció de carn de vedella de qualitat; el Mas la Coromina, granja visitable dedicada a la producció làctia ecològica; i Menja’m-Serrat Agrocuina, un projecte d’agricultura compromès amb la biodiversitat, el qual compta amb una cuina que posa en valor els productes locals en cada plat.

Les inscripcions es poden fer al web cantrona.koobin.cat. El preu és de 15 euros per als adults i 8 euros per als infants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.