Societat

successos

Quatre detinguts per una agressió amb arma blanca a un home que es va resistir a un robatori

Els fets van passar el 16 d’agost a l’estació de metro de Glòries

Els arrestats tenen entre els 16 i els 19 anys

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre joves, un d’ells menor d’edat, acusats d’una agressió a arma blanca a un home de 25 anys a l’estació de Glòries de la línia 1 del metro de Barcelona, segons informa la policia en un comunicat.

Els fets es remunten al 16 d’agost, quan un testimoni va trucar al 112 per denunciar que un grup d’entre 7 i 8 persones estaven agredint un home a l’estació. La víctima es va resistir a un robatori i va resultat ferida amb diversos talls i contusions i va ser traslladat a un hospital. Els arrestats tenen entre 16 i 19 anys.

Els quatre arrestats, tots homes, estan acusats com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació i lesions. Dos d’ells, de 18 i 19 anys, van ser detinguts el passat 19 de setembre, i els altres dos, de 16 i 19 anys, el 30 de setembre. La trucada del testimoni al 112 es va produir el 16 d’agost a dos quarts de vuit del matí.

Volien una cigarreta

Segons explica la policia, el dia dels fets la víctima accedia a la parada de Glòries quan un dels agressors li va demanar una cigarreta. Quan va contestar que no en tenia, el van amenaçar per tal que els donés el telèfon mòbil i la seva bossa de mà. Posteriorment, el van seguir a l’interior i el van envoltar. Li van donar diversos cops i el van agredir fent servir una arma blanca.

Els investigadors van determinar que els autors de l’agressió eren quatre homes, tot i que en el moment dels fets hi havia al lloc tres homes més que no van participar en els fets delictius. Els detinguts no tenen antecedents per fets similars i van passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia