Societat

Judicial

Centenars de persones donen suport a les set condemnades per tallar les vies d’FGC a Sant Cugat el 2018

Centenars de persones s’han concentrat aquest vespre davant l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Sant Cugat del Vallès per mostrar el seu suport a les set activistes condemnades a un any i mig de presó per tallar les vies durant la vaga del 8-M de 2018. Les activistes han qualificat de “vergonyosa” i “desproporcionada una sentència que “ataca el moviment feminista”. “Tot i la condemna, ens sentim orgulloses d’un acte que era legítim i necessari”, han assegurat. Al seu torn, l’advocada Laia Serra ha anunciat que presentarà un recurs d’apel·lació a l’Audiència Provincial de Barcelona confiant “en un criteri jurídic més just”.

Durant la protesta, dues de les activistes condemnades han llegit un manifest que ha rebut el suport de 150 entitats i col·lectiu socials. En ell, s’ha deixat clar que la condemna imposada és el preu posat per la jutgessa contra una acció “totalment legítima i necessària”. Una acció de la que s’han mostrat “orgulloses” a l’estar convençudes que “sense drets polítics no es podrà avançar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia