Societat

societat

Restablerta la circulació a les línies de tren afectades en un matí de caos a Rodalies

La circulació de trens a l’R4 i l’R8 de Rodalies s’ha restablert aquest diumenge pels voltants de quarts d’una del migdia després de resoldre’s l’avaria a l’estació de Castellbisbal, segons ha confirmat Protecció Civil. Eren les últimes incidències que quedaven per resoldre en un matí de caos a Renfe que també ha afectat les línies R1 i RG1per una altra avaria a la catenària a l’estació de Blanes que ha tallat la circulació en ambdós sentits entre Malgrat de Mar i Maçanet/Massanes. Aquestes dues línies han patit la incidència pels voltants de les 06.00 hores del matí i han obligat a establir un transport alternatiu per carretera entre Malgrat de Mar i Maçanet, segons ha informat Renfe. Finalment els problemes s’han resolt de manera esglaonada a partir de les 10 del matí, quan els combois han començat poc a poc a complir els seus horaris. Pel què fa a l’avaria de la R4 i la R8, la incidència s’havia produït cap a les set del matí i no hi havia trens entre les estacions de Martorell i Molins de Rei (R4) i entre Martorell i Rubí (R8), amb servei alternatiu per carretera. Tot i estar resolta l’avaria a Castellbisbal, els retards superen encara els 30 minuts a les línies R4 i R8 mentre els combois recuperen les freqüències i horaris de pas habituals.

Paral·lelament, aquesta matinada Renfe ja havia anunciat afectacions a la circulació de trens de les línies R3, R4 i R7 per un canvi de software que s’havia de fer a les estacions de Montcada Bifurcació i Cerdanyola del Vallès, aquesta nit passada. Les incidències s’han mantingut fins les 10 del matí amb la supressió d’alguns combois i l’habilitació d’un servei de bus alternatiu per carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.