Societat

FOEG guardona amb el Premi a “Empresa de Llarga Trajectòria” a CAMPS MOTOR SA

Com ha manifestat el mateix president, Sr. Ernest Plana en l’obertura de la Gala, aquest any la Foeg ha celebrat la festa festa amb la D de Dona. Ha volgut fer un homenatge pel paper de les dones en les empreses gironines i ha simbolitzat amb 30 dones damunt l’escenari, que són directives a les seves empreses. Una mostra que representava tots els sector empresarials.

Va ser un acte especial, impactant i diferent.

Es va posar en valor les qualitats que han permès que les dones en un món tan masculinitzat i tradicionalment poc obert a la visibilitat de les dones i a donar oportunitats per poder desenvolupar actituds, aptituts i talent. Es va passar una mostra de pel·licules com a testimoni històric d’aquest fet, destacant dones que van ocupar llocs molt importants a la societat gràcies a aquestes qualitats.

Per últim va tenir lloc l’entrega de premis. Premi a un model d’èxit per l’empresa de les Germandes Verdagues d’Olot, per la innovació i excel·lència a Liquats Vegetals de Viladaru i CAMPS MOTOR SA, com empresa de llarga trajectòria.

Totes aquestes empreses tenen en comú que al capdavant hi ha dones que gestionen l’empresa.

CAMPS MOTOR SA, és una empresa que forma part del nostre col·lectiu i ha estat escollida per que durant tota la seva trajectòria empresarial hi ha hagut dones que han participat en la gestió i administració de l’empresa. En el vídeo de presentació projectat es va posar de manifest aquest fet que l’ha fet mereixedora del premi rebut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]