Societat

la crònica

L’estrella que és en Jordi Roca arriba a la Roca

El nou local a La Roca Village és com un tres en u: s’hi pot menjar gelats i polos, biquinis i totes les xocolates dels germans Roca

En Jordi Roca, com una estrella de cinema, atrau totes les mirades, tant dels periodistes convidats a la inauguració de la seva nova proposta i de la família Roca com dels curiosos que van a comprar, el reconeixen i s’hi volen fer selfies. I ell, que parla tan fluix que quasi no se’l sent, a canvi gesticula molt i fa passar una bona estona als uns i els altres. “Em poso com vulgueu!”, diu. I ara fa un gelat perquè el pugui fotografiar la premsa, ara l’agafa i l’ensenya (es nota que ho ha fet sovint i que ja sap posar per a les fotos), ara serveix un biquini o agafa una criatura en braços i li dona un tros de xocolata o surt a la porta i amb els braços i fent una reverència convida la gent a entrar a l’establiment. El petit dels germans Roca, el pastisser, va ser el protagonista dimarts a la tarda de l’obertura d’un local (temporal) al centre comercial La Roca Village, a la Roca del Vallès, un local que es diu Rocambolesc i que és una espècie de tres en u dels Roca perquè s’hi venen els gelats i polos fets pel Jordi, les xocolates i bombons fets sota el segell de Casa del Cacao-Xocolateria d’El Celler de Can Roca i també s’hi venen biquinis com els de la Bikineria, uns biquinis que, fins i tot els fets amb pernil dolç i formatge, com els de tota la vida, són més bons que els de tota la vida. En Jordi Roca va expressar la seva satisfacció per obrir aquest nou local i des de La Roca Village estaven exultants. “Havia de passar, tenir els Roca a la Roca”, va dir la directora d’aquest centre comercial, Elena Foguet, que va destacar que “aquest és el local dels Roca en què més pot disfrutar tothom, des d’un nens fins a una persona gran”, i que “aquí et pots permetre menjar un producte dels Roca a un preu assequible”. I és veritat, perquè un gelat d’aquests que quan te’l menges i no entens quins gelats havies menjat abans en la teva vida, no arriba a 6 euros si és en terrina, i si és en cornet en val 4,20. Amb els biquinis passa igual, que no arriben als 9 euros (el de pastrami és espectacular). I els polos! N’hi ha dos de divertidíssims: el Rocanas, fet amb maduixes i aigua de roses i que imita el nas d’en Jordi Roca, i un altre que es diu Helado Oscuro, fet amb nabius i vainilla i que reprodueix la màscara del Darth Vader (tots dos es poden comprar, també, en versió bombó). De bombons n’hi ha de tot tipus: de préssec amb rosa, el de nou pacana amb cafè, el d’avellana, el d’ametlla, el de pipes de gira-sol amb llimona, i els fets amb cacau de la Cooperativa Norandino, de Piura, al Perú, i el fet amb cacau de l’Hacienda Victoria de l’Equador. Hi ha les bosses amb cacau per fer xocolata desfeta i licors fets amb cacau. En fi, un establiment del qual costa sortir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]