Societat

Tornen els problemes a Rodalies

Infraestructures

Renfe ha restablert la circulació de trens a les línies 1 i 3 de Rodalies entre tres quarts de vuit i un quart de nou del matí. Tot i així, els trens que van de Barcelona a Vic circulen amb retards al tram Mollet-Montcada-Ripollet. Des de dos quarts de vuit s’ha habilitat un servei de 50 autobusos entre Vic-Les Franqueses-Granollers Centre on els viatgers s’encaminaven al servei de la lìnia 2 de Rodalies.

Per altra banda, a la línia 3 s'ha resolt la incidència que obligava a circular en via única en el tram Premià-Sant Adrià i limitava la freqüència de pas a dos trens per hora i sentit. Un cop reparada l'avaria, s’aniran recuperant les freqüències habituals.

Cal recordar que un problema de subministrament elèctric ja va causar retards d'entre 25 i 30 minuts en la línia del Maresme (C-1) de Rodalies Renfe durant la tarda d'aquest dimarts.

A conseqüència del problema, molts usuaris van haver d'abandonar a l'estació de Sant Adrià de Besòs el tren en el qual viatjaven per intentar agafar un altre dels que circulaven per via única en direcció a Vilassar, després d'estar una mitja hora a l'interior d'un comboi aturat entre dues estacions.

Per altra banda, la línia C-3 de Rodalies Renfe entre Barcelona i Vic ha estat tallada en tots dos sentits a causa d'uns problemes en la senyalització que afecta la infraestructura, però cap a les 8.30 hores ja s'ha pogut restablir la circulació.

La incidència s'ha detectat a l'estació de Montcada-Ripollet i sembla que podria tractar-se d'un acte vandàlic. Segons fonts de la companyia, si es confirma, Adif presentarà denúnica per aquest fet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.