Societat

trànsit

Un mort en un accident a la C-16

Un veí de Terrassa de 51 anys, que respon a les inicial de J.S.M., ha mort aquesta matinada passada en un accident de trànsit. El succés ha passat a tocar del quilòmetre 17 de l’autopista C-16, a Sant Quirze del Vallès, šsegons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L’avís als Mossos s’ha rebut poc després d’un quart de quatre de la matinada i, fins ara, les investigacions sobre l’accident han determinat que aquest s’ha produït quan la víctima mortal ha col·lidit amb el seu vehicle contra la part posterior d’una furgoneta d’un equip que feia tasques de manteniment a la carretera

Amb J.S.M. hi viatjava una dona, asseguda al seient davanter, que ha resultat ferida i ha estat traslladada pels serveis mèdics a l’hospital Mútua de Terrassa. Quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han participat en les tasques de socors a les víctimes.

Amb aquesta, ja en són 14 les persones mortes en accidents de trànsit durant el mes d’octubre, 112 des de principis d’any segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia