Societat

Les obres al mercat obligaran a tallar la Ronda de Sant Antoni durant tres anys

Comerç

La construcció del mercat provisional de Sant Antoni obligarà a tallar la circulació de vehicles per la Ronda de Sant Antoni entre Casanova i Urgell a partir del proper 26 de gener i durant més de tres anys. El tercer tinent d'alcalde, Jordi William Carnes, ha explicat que la construcció del mercat provisional durarà sis mesos i s'acabarà a abans de l'estiu del 2009.

El trasllat es pot fer "abans o després" de les vacances. Les dues estructures acolliran el mercat del fresc i dels Encants durant el període d'obres, que està previst que duri 36 mesos, fins el 2012. El mercat dominical del Llibre mantindrà, de moment, la seva ubicació actual.

A partir del 26 de gener el trànsit en direcció al mercat anirà per els carrers Sepúlveda i Viladomat o Borrell. La circulació cap a la plaça Universitat passarà per els carrers Urgell i Floridablanca. El tram de la Ronda de Sant Antoni que acollirà el mercat provisional serà exclusivament peatonal.

Les millores
Es mantindran les vuit entrades actuals, però fent-les visibles dels del carrer, alhora que s'enderrocarà l'actual mur exterior, convertint els quatre patis interiors en places d'ús públic. L'interior del mercat es modernitzarà.

S'excavaran tres nivells al nou mercat i se soterrarà la descàrrega, fent que desapareguin els sorolls i molèsties que, fins ara, aquesta activitat produïa als comerciants i veïns de la zona. A la primera planta del subsòl hi haurà un vestíbul central que actuarà de distribuïdor cap als locals comercials. A les altres dues plantes del subsòl es crearà un aparcament per al públic, de més de 300 places, i magatzems per als comerciants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.