Societat

gastronomia

Comprar a la Boqueria és una nova distinció de la cuina de qualitat

Una trentena d’establiments de Barcelona, entre els quals hi ha el Petit Comitè, que Carles Gaig té al passatge de la Concepció; la Bodega Sepúlveda, que fa més de 50 anys que fa cuina tradicional; l’històric Ca l’Isidre, o el Direkte Boqueria, del xef Arnau Muñío, a més a més de tots els restaurants situats a l’interior del mercat de Sant Josep, ja tenen el nou segell BOQ de la Boqueria. És una menció pionera que acredita que aquests restaurants elaboren la seva carta amb productes frescos i de proximitat procedents d’aquest mercat i neix com una nova distinció que acredita la qualitat dels establiments. El nou segell BOQ de la Boqueria es va presentar ahir amb la crida del president dels comerciants a “recuperar els orígens, quan la restauració de la ciutat venia assíduament a comprar-hi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.