Un vi que és “anhel de vida”
Una nena, la Nel, que va ser prematura, va donar peu a un projecte de mecenatge per a la Unitat de Neonatologia del Trueta
La viticultora va dedicar el vi, Anhel de Vida, al personal sanitari de la unitat, a tots els nounats i a les seves famílies
Les vinyes no deixen de sorprendre. Els viticultors que treballen la terra van més enllà de la qualitat dels vins. Es mouen entre la modernitat de les noves tècniques, la preservació dels productes tradicionals i l’agricultura regenerativa i ecològic...
Un mar de cellers
L’Alt Empordà és una comarca de referència pel que fa als vins. Cuida i mima les seves vinyes. Els cellers són molts i diversos: Espelt –principal productor–, Martin Faixó, Cala Jóncols i Mas d’en Causa en són una petita mostra. A més, alguns d’aquests cellers ofereixen activitats de turisme rural. Les varietats de raïm són diverses, com ara picapoll; moscatell; monestrell; lledoner (garnatxa) blanc, negre i roig, i també carinyena blanca, negra i roja. I, a més, es mira el paisatge. L’Ajuntament de Roses mira el seu paisatge agrícola, especialment el conreu de la vinya i les seves varietats. L’objectiu és posar el focus en la diversitat d’aquest cultiu amb dades objectives, a través d’un estudi exhaustiu.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.