Societat

Mor l'esquiador envestit dissabte per un monitor d'esquí

Successos

L'esquiador que dissabte passat va ser envestit per un monitor d'esquí a les pistes de Boí-Taüll ha mort aquest dilluns a la matinada a conseqüència de les greus ferides i després de passar quatre dies ingressat a l'hospital de Bellvitge, segons ha confirmat un portaveu del centre hospitalari.

Javier M.M., de 31 anys d'edat i veí de Lleida, i la seva parella, Sonia F.C, de la mateixa edat i també veïna de Lleida, s'havien aturat a la pista blava de Cerbi perquè Javier es col·loqués un esquí que s'havia desprès de la seva bóta. El monitor, Arnau M.P., de 25 anys, baixava per la pista fent snowboard a gran velocitat quan va impactar accidentalment amb la parella en un canvi de rasant, cosa que li va causar un traumatisme cranioencefàlic a l'home i una fractura de clavícula a la dona.

Com a conseqüència de l'impacte, Javier i Sonia van haver de ser traslladats als hospitals de Bellvitge i de la Vall d'Aran, respectivament. La noia continua ingressada a la unitat de cures intensives de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Després de l'incident, el monitor va ser imputat d'un delicte de lesions per imprudència greu, que ara podria passar a ser el d'homicidi per imprudència greu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.