Societat

Com colar-se al tren i sortir-se'n amb un somriure a l'autoritat

Un noi que va saltar la tanca de l'estació de Molins de Rei davant de Joaquim Nadal s'escapa de la multa

Colar-se al tren i que t'enxampi un conseller pot sortir més barat que no pas si et pesca el revisor. És el que li ha passat al noi que aquest dijous va saltar una tanca de l 'estació de Rodalies de Molins de Rei i va caure davant del titular del departament de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. Avui s'ha sabut que ningú va multar el jove.

Nadal estava a punt de fer unes declaracions a la premsa a l'estació de Molins de Rei quan, davant seu i dels directius del Rodalies, el protagonista de l'episodi va saltar una barrera ben alta que separa l'estació del carrer. En un primer moment, el noi no va veure que s'havia colat a l'estació davant de la plana major de Rodalies, però sí que va notar que estava envoltat d'homes amb americana i corbata i algú li va fer saber que eren autoritats. Diversos periodistes en van ser testimonis, i tothom va riure amb l'anècdota.

L'acció, però, no ha tingut conseqüències per a l'infractor. Després de fer broma dient que no ho tornaria a fer, va continuar el seu camí, tot i que li van dir que comprés el bitllet preceptiu.

Mentrestant, el conseller Nadal també va continuar la seva compareixença davant de la premsa per explicar les millores incorporades a Rodalies en el sistema d'informació als usuaris.

Posteriorment, s'ha sabut que l'infractor no va pagar cap multa, perquè en aquell moment hi havia a l'estació la plana major de Rodalies però no hi era cap interventor –els revisors–, que són els encarregats de posar les sancions. El que sí que van fer els agents de paisà que acompanyaven Nadal, els escortes, va ser demanar al noi, discretament i quan ja s'havia allunyat del conseller, que comprés un bitllet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.