Societat

11 morts i 30 ferits per una allau a la sortida d'un concert en un estadi de Rabat

L'incident s'ha produït cap a les 00.15 hores a causa de la caiguda d'un dels filats del recinte i com a conseqüència de la pressió exercida per un grup d'assistents

11 persones han mort, entre elles dues menors, i trenta més han resultat ferides a conseqüència d'una allau a la sortida d'un espectacle musical a l'estadi Nay Nahda de Rabat, segons han informat fonts policials a l'agència estatal MAP.

L'incident s'ha produït cap a les 00.15 hores a causa de la caiguda d'un dels filats del recinte i com a conseqüència de la pressió exercida per un grup d'assistents. Entre les víctimes hi ha cinc dones, quatre homes i dos menors.

Les autoritats locals i les forces de seguretat, encapçalats pel governador de la regió, Hassan Amrani, han pres posicions immediatament i han evacuat els ferits, que han estat traslladats a un hospital de la capital marroquina.

Set persones continuen hospitalitzades.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.