Societat

CiU suggereix que cessi Baltasar per "enganyar" amb la teoria sobre l'incendi

Ciutadans acusa el govern de mentir "premeditadament"

El portaveu parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha suggerit avui que el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, hauria de dimitir per haver "enganyat" els catalans en assegurat que un llamp havia estat la causa de l'incendi d'Horta de Sant Joan.

Pujol ha recordat a més que el govern "va maltractar els alcaldes que deien que no era un llamp" i, en general, va tenir una "actitud intimidatòria" cap a tot aquell que discrepava de les seves tesis.

Després de la reunió d'avui del comitè executiu de CDC, Pujol ha assenyalat que CiU esperarà a escoltar les seves explicacions abans de prendre decisions, si bé ja ha amenaçat amb demanar l'obertura d'una comissió d'investigació, a més de la petició de dimissió de Baltasar.  "Cap país es mereix un governant que l'enganya i li diu mentides. Com pot ser que el president de la Generalitat ho estigui permetent?", ha plantejat Pujol.

C's acusa el govern de mentir
El portaveu de C's, Jordi Cañas, ha acusat avui el govern d'haver amagat de "forma premeditada" la veritat sobre les causes que van provocar l'incendi d'Horta. "És un exemple que demostra que el govern només s'uneix per tapar les coses que l'avergonyeixen i amagar deliberadament la seva mala gestió de l'incendi".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.