Societat

El primer dia de la vaga del TGV i les aturades parcials d'aquest dissabte transcorren amb els serveis mínims i sense incidents

CATALUNYA

El primer dia de la vaga dels treballadors del TGV, aquest divendres, i les aturades parcials programades per aquest dissabte s'han dut a terme complint els serveis mínims i sense incidents. Així ho explica la CGT i el Sindicat Federal Ferroviari que destaca 'l'escrupolós compliment dels serveis mínims per part dels treballadors del TGV i l'absència d'incidents'. Per part de Renfe també es confirma aquest fet i es parla de 'normalitat' durant els serveis de la jornada d'aquest divendres i d'aquest dissabte. Els dos sindicats, no obstant això, expliquen també en un comunicat que la direcció de Renfe 'ha intentat boicotejar aquesta vaga lliurant més cartes de serveis mínims de les que correspondrien'. La CGT manté les aturades parcials per aquest dissabte i la vaga de 24 hores convocada per aquest diumenge. Per la seva part, Renfe explica que els treballadors no han secundat les aturades parcials d'aquest dissabte i que les d'aquest divendres només van ser seguides per quatre treballadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.