Societat

La caiguda d'un arbre causa retards de fins a quinze minuts a la línia C-3 durant 3 hores

Incidències a Renfe

Els trens de la línia C-3 de Rodalies de Renfe han circulat entre les 07:00 i les 10:00 hores d'avui amb retards d'entre cinc i quinze minuts a causa de la caiguda d'un arbre al costat de la via.

Fonts de la companyia ferroviària han indicat que la circulació de trens s'ha normalitzat sobre les 10:00 hores, una vegada que s'ha retirat l'arbust, i que a aquestes hores ja no hi ha retards significatius.

Les incidències s'han iniciat sobre les 07:00 hores després de caure un arbre molt a prop de la via entre les estacions de Balenyà i Centelles, el que ha provocat demores de fins a quinze minuts en els dos sentits de la línia C-3, que enllaça Vic amb l'Hospitalet de Llobregat.

Morlán es disculpa
El Secretari d'Estat d'Infraestructures i Planificació, Víctor Morlán, ha demanat disculpes per l'enèsima incidència a la xarxa de Rodalies de Renfe de Barcelona, que va deixar ahir a 300 passatgers dins d'un tren durant 3 hores, prop de Bellvitge, i ha promès una investigació.

Aquesta incidència es produeix després del caos que novament es va viure ahir a la xarxa de Rodalies, quan el trencament d'un cable que va enganxar un comboi va obligar a suspendre el servei de les línies C-2 (Maçanet-Sant Vicenç de Calders) i C-10 (Estació de França-Aeroport), i va causar retards de més de vint minuts en els trens de mitjana i llarga distància.

Es dóna el cas que un grup de passatgers que viatjava en un tren que va quedar detingut entre les estacions de Bellvitge i el Prat va decidir baixar a les vies per arribar pel seu propi peu a l'estació més pròxima, malgrat el risc que comportava la presència del cable que penjava de la catenària i que encara tenia electricitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.