Societat

Decomissen a l'aeroport del Prat 6 quilos de cocaïna amagada en una tenda de campanya

L'actitud dubitativa del viatger davant les preguntes de la policia va fer sospitar els agents, que van procedir a revisar-li l'equipatge

La Policia Nacional ha detingut a l'aeroport del Prat un home que ocultava al seu equipatge sis quilos de cocaïna impregnada en dues estoretes i en el folre d'una tenda de campanya.

Segons fonts policials, els investigadors van sospitar del viatger, que va arribar en un vol procedent de Bogotà, perquè mostrava una actitud summament nerviosa en ser preguntat pels motius del seu viatge.

En respondre de forma incongruent sobre el contingut del seu equipatge, agents del grup de policia judicial de l'aeroport del Prat de Llobregat van revisar-lo i hi van detectar la droga, que intentava introduir a Espanya.

En concret, es van decomissar 6 quilos de cocaïna impregnats en una planxa premsada de 200 x 200 centímetres col·locada a l'interior del folre d'una tenda de campanya, i dues planxes premsades de 185 x 58 centímetres ocultes en dues estoretes.

Els investigadors consideren que el mètode utilitzat per ocultar la droga constitueix una novetat, mentre que la quantitat intervinguda de cocaïna és una de les més elevades decomissades a una sola persona.

Des de principis d'any, la Policia Nacional ha decomissat a l'aeroport del Prat un total de 40 quilos de cocaïna i ha detingut 32 persones per narcotràfic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.