Societat

Multiusos, neteja i Psoe de Silla

ELS BARS DE LA PLAÇA

L'obra emblemàtica del darrer govern quadripartit, coneguda pel multifuncional, perquè havia de ser un edifici de múltiples funciones socials i culturals, fou denunciada des del seu inici pel que era cap de l'oposició socialista, Francesc Baixauli. Només fer-se càrrec de l'alcaldia i amb el concurs dels Verds, Baixauli paralitzà les obres, deixant tothom amb un pam de nassos, especialment les comissions falleres.

Quan tothom té clar que el multifuncional està més de tres anys i mig parat, per decisió de Baixauli, ara s'ho ha repensat i anuncia que vol acabar-lo, amb 600.000 euros de Zapatero. Diu que la seua “intenció és acabar una obra que altres deixaren empastrada”, referint-se al govern quadripartit. Pitarch, que aleshores era l'alcalde, preguntat pel Punt, somrient ha dit: “Quan u té fam somnia rotllos!”

La neteja de la ciutat

Els treballadors de l'empresa que s'encarrega de la neteja de Silla estan molt disgustats, perquè han tingut problemes en el cobrament de les nòmines i perquè tampoc saben el que els espera, ja que amb tant d'ensurts que han passat desconfien de l'Ajuntament i de l'empresari. L'actual empresa, adjudicada, pràcticament a dit, a persones de l'entorn de Baixauli, acaba l'actual contractació, que ha estat renovada reiteradament i temeràriament i la neteja ha d'eixir a concurs.

Per fi, un secretari

La històrica maniobra de no tindre un secretari de carrera a l'Ajuntament i d'ocupar aquesta plaça amb funcionaris de la confiança de Baixauli, ha arribat a la seua fi. Pròximament se'n farà càrrec de la secretaria el funcionari que actualment ocupa aquest càrrec a l'Ajuntament de Benetússer.

La vaga del 29

La vaga contra les retallades dels drets dels treballadors del passat dia 29 no tingué, en el cas de l'Ajuntament de Silla, la repercussió que altres vagues i pràcticament es pogueren contar amb els dits de la mà els treballadors que la secundaren. La connivència d'alguns sindicalistes amb Baixauli, entre altres coses, ha desmotivat molt els treballadors. Sembla, però, que hi ha molta crisi entre alguna sindicalista i l'alcalde i que això pot ajudar a canviar els esquemes.

No n'eren 20?

Aquest títol d'una obra teatral de Francesc Burguera, és el mateix que es pot aplicar a la llista dels 20 assembleistes del PSOE local enfrontats a l'executiva. Són els qui acompanyaren Baixauli en la darrera assemblea socialista. A l'hora de fer el recompte, però, en falten 2, que estem tractant d'escatir. De moment comptem amb dos familiars directes de Baixauli, part del seu equip de regidors, l'anterior secretari de l'anterior executiva i la seua família, i algun beneficiat de Baixauli.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.