Societat

Gandia entrega la seua primera medalla d'honor a la companyia de Jesús

Es tracta d'una distinció que reconeix els mèrits extraordinaris d'una entitat o persona pels seus serveis a la ciutat

El dijous, 28 d'octubre, s'han celebrat els 500 anys del naixement de Francesc de Borja i la ciutat de Gandia ha fet entrega de la seua primera Medalla d'Honor a la Companyia de Jesús, de la que el patró de la ciutat va ser III General. Es tracta d'una de les distincions que pot lliurar una ciutat junt a altres com la de Fill Adoptiu o Fill Predilecte. La Medalla d'Honor només es pot atorgar-se una cada any i mai més de 10 mentre les persones que les tinguen estiguen vives.

En l'acte d'entrega, la Companyia de Jesús ha estat representada pel seu XXX Prepòsit General de la Companyia de Jesús, el pare Adolfo Nicolás, el càrrec del qual va ostentar en el seu dia Francesc de Borja.

En aquest cas, Gandia ha considerat l'aportació patrimonial, social, educativa i religiosa dels jesuïtes a la ciutat, digna de rebre aquesta menció especial, fundada també en la profunda i arrelada relació de la Companyia de Jesús amb Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.