Societat

Oliva involucra els ciutadans en una campanya de convivència cívica

En una primera fase s'arreplegaran les opinions dels ciutadans sobre temes de convivència. Després, els resultats serviran per posar em marxa el Pacte Cívic d'Oliva

La Regidora de Participació Ciutadana, Imma Mañó, ha presentat aquesta setmana la campanya “Vius o convius”, l'objectiu de la qual és millorar el desenvolupament sostenible i la qualitat de vida dels ciutadans.

La campanya pretén fomentar i aconseguir la participació ciutadana i conscienciar tots els ciutadans sobre el correcte ús dels espais comuns. L'equip de treball d'aquesta iniciativa està format per representants d'associacions de veïns, de dones, de joves, de gent gran, de comerciants i del sector turístic.

Per a la seua difusió, s'han editat 5.000 díptics que porten un breu qüestionari on els ciutadans podran donar la seua opinió al voltant del tres assumptes que convivència que consideren més importants. El fullet podrà ser entregat a una bústia de Participació Ciutadana que s'ubicarà a l'entrada del l'ajuntament. Els resultats serviran per posar en funcionament el Pacte Cívic d'Oliva.

A més, el fullet incorpora una sèrie de normes bàsiques de convivència diària com baixar el fem al contenidor, utilitzar l'Ecoparc i el servei d'arreplegada de trastos, estacionar vehicles pensants en els llocs adequats o respectar les zones verdes i el mobiliari, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un marcador diferencia entre celiaquia i sensibilitat al gluten

Terrassa
SOCIETAT

L’ACA estudiarà com reduir el risc d’inundació del Monestir de Montserrat

Monistrol de Montserrat
ECONOMIA

Màxim recàrrec turístic a partir d’octubre: 4 euros per persona i nit

BARCELONA

Un estudi vincula mala salut i deteriorament emocional durant la pandèmia

GIRONA
salut

La barreja d’esport i música, per lluitar contra l’estigma de les malalties mentals, aterra al Berguedà

Olvan

El museu que més vocacions científiques genera està de celebració

Barcelona

La UE fixa el rumb cap a una IA a dues velocitats

Barcelona
salut

Prova pilot per tractar trastorns alimentaris amb realitat virtual

Tarragona

Jensen Huang: el gran negoci està en els xips

Barcelona