Societat

El primer trimestre acaba a l'institut Clara Campoamor d'Alaquàs amb un mercadet solidari

L'Alcaldessa l'ha visitat i ha lloat la iniciativa de la comissió solidària i el treball i implicació de l'alumnat

Amb el Nadal cridant a les portes de tots els centres educatius s'ha celebrat a l'Institut d'Educació Secundària Clara Campoamor la primera jornada del Mercat Solidari, iniciativa que organitza l'Ajuntament amb la Comissió Solidaria i que compta amb la col·laboració de l'alumnat del cicle formatiu de comerç de l'esmentat centre i els corresponsals juvenils de l'IES Faustí Barberà, CAdA i ACE.

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada del director de l'Institut, Ángel Ruíz, ha realitzat una visita pel Mercat i ha valorat de manera molt positiva aquesta jornada pel gran èxit de participació i per la finalitat d'aquesta activitat solidària amb la que es donaran suport a diversos projectes de cooperació internacional.

El Mercat ha estat possible gràcies a associacions, alumnes i joves que han treballat en aquests últims mesos per tal de recopilar una gran quantitat d'objectes. A més dels objectes aportats per veïns i veïnes, els organitzadors han recorregut els comerços de la ciutat. Fruit d'aquest esforç ha estat el Mercat Solidari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.