Societat

Operen una embarassada amb un quilo de cocaïna al cos per salvar el nadó

La dona va patir convulsions quan viatjava de Madrid a Palma el passat diumenge

El nadó es troba en bon estat tot i que es desconeixen les conseqüències que ha pogut patir

Una dona de nacionalitat nigeriana embarassada de 34 setmanes i amb més d'un quilo de cocaïna a l'interior del seu cos ha estat operada d'urgència a Palma per salvar la vida del seu nadó. Després de l'operació, el nadó es troba en bon estat a l'hospital de Son Llàtzer, mentre que la mare ha ingressat al mòdul de detinguts de l'hospital Son Espases.

La dona va patir convulsions mentre viatjava en un vol de Madrid a Palma el passat diumenge, acompanyada d'un fill d'un any i mig. Al aterrar va ser traslladada a l'hospital i els metges van certificar que estava embarassada i que, a més, portava 15 bolles amb cocaïna dins la seva vagina.

En una exploració radiològica posterior van descobrir que també portava altres objectes estranys a l'interior de l'estómac i als intestins, motiu pel qual els metges van avisar a la policia i van acabar extraient-li 53 dàtils més amb cocaïna.

Segons la policia, la dona duia al seu interior un quilo i quaranta grams de cocaïna i se l'acusa d'un delicte de tràfic de drogues i d'incompliment de la llei d'estrangeria. La policia no sap encara si la detinguda també ha comès un delicte imprudent de lesions ja que es desconeixen les conseqüències que ha pogut patir el nadó mentre la dona l'ha portat al seu interior amb un quilo de droga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.