Societat

La Plataforma de Gandia organitza una festa contra les prospeccions petrolieres

La Plaça Tirant lo Blanch acull un cartell humà dissabte 29 de gener amb la reivindicació “Petroli No”

Obren un espai a la xarxa per aconseguir un miler d'agregats i plantar 1000 arbres

Plataforma de Gandia ha organitzat per a dissabte 29 de gener, una festa reivindicativa que farà saber el Ministeri d'Indústria que els gandians estan en contra de les prospeccions petrolieres que l'Estat ha pensat atorgar davant la costa de la ciutat.

L'activitat s'hi fa a laplaça del Tirant i té com a objectiu, formar un cartell humà gegant amb el títol de la campanya: “Petroli No”. Un cartell que comptarà al menys amb la participació de 300 persones.

A fi de potenciar la participació, aquesta organització cívica de Gandia, ha acordat amb perruqueries professionals i esteticistes del poble per ”posar guapes” de franc, les persones que ho desitgen. També hi intervé el fotògraf Carles Costa, que farà retrats gratuïts a les persones que s'hi presten a posar.

La Plataforma ha encetat també una campanya ala xarxa social d'Internet per aconseguir 1000 persones adherides i fer una plantada massiva d'arbres en una següent activitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.