Societat

La Matandeta enceta les jornades gastronòmiques

El restaurant de la marjal convoca els clients a les cinquenes jornades i les enceta amb un tast d'olis

Dissabte 5 de febrer, a partir del migdia, el restaurant La Matandeta, regit per Mª Dolors Baixauli i Rafa Galvez, convoquen la clientela a participar en el tast d'olis verge extra del País Valencià.

Manel Peris i Florenci Yañez, enginyers agrònoms, mostren el tast i valoren les diferents varietats d'olis que configuren el menú d'aquestes cinquenes jornades gastronòmiques del restaurant.

El menú, elaborat pel mestre cuiner Rubén Ruiz, consta de huit propostes diferents, cuinades amb una varietat d'oli per a cada plat.

Aquesta jornada coincideix amb l'obertura de la celebració del vinté aniversari d'aquesta instal·lació hostalera que ocupa un punt privilegiat de la marjal del terme municipal d'Alfafar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Inauguren el nou centre cívic el Molí que donarà servei a més de 2.700 persones

LLORET DE MAR

Es veïns dels barris de muntanya de Molins de Rei indignats perquè fan curt amb les cisternes d’aigua

Molins de Rei

Adif ha executat el 65% del soterrament de les vies a Sant Feliu que enllestirà el 2025

Sant feliu de llobregat
Societat

Els socorristes reben vint vegades la dosi segura de radiació solar

Barcelona
Ciència

Mor Maxine Singer, la científica que va posar les normes sobre l’enginyeria genètica

Comencen les obres per fer 192 pisos de lloguer social a Tarragona

Tarragona

Detecten 479 punts d’aigua nous susceptibles d’allotjar una tortuga en perill

RIUDARENES
societat

L’Espai Cràter inaugura una experiència immersiva sobre volcans

olot
sanitat

Entra en funcionament l’ampliació del CAP Rocafonda-Palau de Mataró

Mataró