Societat

Mor un treballador d'una empresa metal·lúrgica de Ripoll aixafat per una premsa

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'accident s'ha produït a dos quarts de dues de la matinada

Quan els serveis sanitaris han arribat al lloc dels fets han comprovat que la víctima havia mort pràcticament a l'acte

Un treballador d'una empresa metal·lúrgica de Ripoll ha mort aquest dimarts a la matinada ser aixafat per la premsa de la fàbrica.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'accident s'ha produït a dos quarts de dues de la matinada en una empresa situada al quilòmetre 107,5 de la N-152, al seu pas per Ripoll.

Quan els agents i els serveis sanitaris han arribat al lloc dels fets, han comprovat que el treballador, Ramon C.V., de 51 anys i veí de la Pobla de Lillet , ha mort pràcticament a l'acte.

S'han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll i del Departament de Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
gastronomia

Figueres posarà en valor la cuina empordanesa

FIGUERES
societat

Reclamen vehicles equipats perquè els Agents Rurals puguin gestionar la sobrepoblació de conills i senglars

Lleida
SOLIDARITAT

La UdG lidera un projecte educatiu solidari a Àfrica

girona
MEDI AMBIENT

Manlleu fa una prova de pasturatge amb ovelles al parc de l’Arborètum

Manlleu
infraestructures

Els usuaris de l’R4, desinformats i resignats, pels talls en les obres del corredor mediterrani

El Vendrell
vida social

Blanes reivindica el seu passat romà

blanes
Xavier Morlans
Vicari de Santa Anna. Publica ‘Capellans cèlibes. Capellans casats’ (Ed.Claret)

“Crec que el celibat dels preveres ha de ser opcional”

Barcelona

Aliada per al futur del català en l’era digital

Barcelona
gastronomia

L’octubre més gastronòmic engega motors

Sant Sadurní d’Anoia