Societat

El servei d'atenció a la dona de Dénia aten 482 casos

El Servei d'Atenció Jurídica a la Dona de l'Ajuntament de Dénia ha atés durant l'any 2010 un total de 482 dones de les quals 329 eren valencianes i la resta d'altres nacionalitats. Encara que les usuàries nacionals representen un 68,25% del total, cada vegada són més les visites realitzades per dones d'altres procedències que resideixen a Dénia.

El perfil majoritari de les usuàries és del d'una dona casada, entre 26 i 45 anys, que viu amb una família creada, amb estudis primaris o secundaris, d'un a dos fills i amb un treball temporal o parada sense subsidi.

Les dones que acudeixen al servei, plantegen diversos problemes jurídics centrats, fonamentalment, en el dret de família, dret laboral, civil i penal. En total durant l'any passat es van plantejar 592 consultes relacionades amb aquesta temàtica.

El Servei d'Atenció Jurídica a la Dona, com a servei d'orientació i informació, es presta de manera continuada a Dénia des del mes de desembre de l'any 2000.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.